الاكلة دي خفيفة و كمان سهلة
المقادير
صدور فراخ مغسولة
علبة مشروم
بصلتين و 4 فصوص ثوم
فلفل اخضر و احمر و اصفر
كيس شوربة مشروم
مقادير مكرونة
مكرونة مسلوقة و بصل و توم و زيتون اخضر مخلي و مشروم باقي علبة
الطريقة بقي
نشوح البصلتين ف زبدة ع زيت لحد م يصفروا بعدهم فصين توم مفرومين ثم الفراخ متقطعة مكعبات صغيرة تم نضيف التوابل و هي ملح و فلفل و روزماري و جوزة الطيب و بعدهم فلفل الوان متقطع ساليز و نغسل المشروم و نقطعه و نضيفه ع الخليط و نقلبهم كويس
ف نفس الوقت بنحضر شوربة المشروم حسب الطريقة مكتوب ف خلف
كنور مثلا بندوب محتويات الباكو ف كوباتين ميه و بعدهم يغلوا ع نار هادية
و بعدين نقلب محتواياتن الفراخ بالمشروم ف صينية بايركس و نحط عليهم شوربة المشروم ندخلهم الفرن حوالي نص ساعة ع نار هادية
المكرونة
نشوح البص ثم التوم ثم نضيف المشروم ثم الزيتون الاخضر
ثم ننزل عليهم بعلبة فريش كريم لايت و نسيبهم يغلوا مع بعض نضيف ملح و فلفل
و بعد غلوتين نحط المكرونة نقلبهم كويس
و بالهنا و الشفا
حعملها نهاردة ان شاء الله انزل الصورة